Vols disposar d’espectaculars imatges a vista de dron?

Vivim davant de paisatges que ofereixen un espectacle extraordinari.

Concretament al paisatge vitivinícola, les vinyes s’arrengleren en un ordre que transmet serenor i civilització. La geometria dels ceps, les ondulacions suaus o més abruptes dels terrenys i les planes, dibuixen les sinuositats de les rengleres que s’adapten a cada relleu.

VOLS CAPTAR DES DE L’AIRE LA MAJESTUOSITAT DE LA TEVA VINYA?

Qualiavins et proporcionem la possibilitat de gaudir de les espectaculars i exclusives imatges aèries gravades A VISTA DE DRON.

El cicle vegetatiu de la vinya permet en cada moment gaudir de la bellesa que ens ofereix en les diferents estacions de l’any. Mitjançant els reportatges audiovisuals i de fotografia d’alçada, podeu transmetre als vostres clients, amics, col·laboradors… a través del web i de les xarxes socials l’autenticitat i singularitat del territori.

T’oferim un servei de fotografia i vídeo a vista d’ocell de les instal·lacions, la finca, les vinyes, esdeveniments d’enoturisme, etc. Els DRONS són aparells equipats amb una càmera que des de l’aire sobrevolant el paisatge, són capaços de captar imatges úniques d’obtenir d’una altra forma.

Els nostres operadors són pilots experts amb la titulació requerida i comptem amb totes les llicències, permisos i documentació necessària per a poder garantir un vol 100% professional i segur.

Qualiavins som una empresa de comunicació i estratègies digitals amb una llarga experiència professional que ens avala.

Si la teva empresa encara no ha fet el salt cap a la nora etapa digital, és hora de començar a considerar seriosament aquesta opció, ja que els resultats poden ser impressionants i podràs compartir-los amb els teus clients i amics!