Aprèn a vendre per Internet

T’has preguntat què es l’e-commerce i quins avatatges pot aportar al teu negoci? el comerç electrònic ha vingut per quedar-se i és molt més ràpidmés barat i conviu perfectament amb la comercialització tradicional.

Aquests són alguns dels avantatges: 

  • La possibilitat d’aconseguir comprar i vendre des de qualsevol puntamplia el públic objectiu i permet aconseguir més clients.
  • Sense horaris, l’E-commerce no té horaris. El web està obert al públic tot el dia i el client pot comprar a l’hora que vulgui.
  • Menys costos, el simple fet de no necessitar un establiment físic redueix els costos respecte al negoci tradicional.
  • Més marge de benefici al vendre del celler a casa.

Qualiavins us oferim aquest servei, del celler a casa. Podràs arribar al consumidor de manera directa, eficaç i segura.

La base d’una bona botiga electrònica comença per tenir una pàgina web fàcil i pràctica pel consumidoràgil, i sobretot un bon servidor on allotjar-la i amb la capacitat d’incloure tot el sistema fins arribar a la cistella de compra.
 
Us animen a fer el salt en aquests moments tan importants, doncs ara mateix ja s’ha instal·lat en una conducta habitual per a molts de nosaltres, acostumats a realitzar les compres a través del mòbil i de l’ordinador, on els procediments de pagament són diversos i segurs.
 
Contacta’ns i t’ho expliquem amb més detall.