Aprèn a vendre per Internet

T’has preguntat què és l’e-commerce i quins avatars pot aportar al teu negoci? el comerç electrònic ha vingut per quedar-se i és molt més ràpid, més barat i conviu perfectament amb la comercialització tradicional. Aquests són alguns dels avantatges:

  • La possibilitat d’aconseguir comprar i vendre des de qualsevol punt, amplia el públic objectiu i permet aconseguir més clients.
  • Sense horaris: l’ E-commerce no té horaris. La web està oberta al públic tot el dia i el client pot comprar a l’hora que vulgui.
  • Menys costos. El simple fet de no necessitar un establiment físic redueix els costos respecte al negoci tradicional.
  • Més marge de benefici en vendre del celler a casa.

 

A Qualiavins us oferim aquest servei, del celler a casa. Podràs arribar al consumidor de manera directa, eficaç i segura. La base d’una bona botiga electrònica comença per tenir una pàgina web fàcil i pràctica per al consumidor, àgil, i sobretot un bon servidor on allotjar-la i amb la capacitat d’incloure tot el sistema fins a arribar a la cistella de compra.

Us animen a fer el salt en aquests moments tan importants, doncs ara mateix ja s’ha instal·lat en una conducta habitual per a molts de nosaltres, acostumats a realitzar les compres a través del mòbil i de l’ordinador, on els procediments de pagament són diversos i segurs.

Contacta’ns i t’ho expliquem amb més detall.